Gruppresor utomlands på sommaren 

Res med på gruppresa utomlands på ditt sommarlov och få en upplevelse du sent kommer glömma! Vi har gruppresor på sommaren till flera länder, så det är bara att välja, vart du helst vill till.

På en gruppresa i sommarlovet reser du med andra unga, som intresserar sig för världen, och du får upplevelser och en större insikt i det land som du reser till, på ett sätt som inte är möjligt för den normala turistsresande. Programmet är fyllt med utflykter, besök och workshops, där du kommer möta lokala drivna människor och förståelse för vad som händer i landet.

Gruppresorna utomlands på sommaren sätter fokus på mötet mellan människor, samtidigt får du en inblick i ämnen så som fattigdom, utvecklig och rättigheter. Allt efter vart du reser kommer du möta stamfolk, kvinnorättighetsgrupper eller besöka et slumkvarter. Läs mer under varje individuellt land. 

Hur är dessa gruppresor strukturerade?

Gruppresorna är ett annorlunda sätt att resa på, där du undviker de vanliga turistfällorna. Här har du möjlighet att fördjupa dig i olika teman, som är relevanta för det specifika land som du har valt att resa till på gruppresa. Gemensamt för alla sommarens gruppresor är att du får massor med upplevelser och möten med de lokala, som är en del av undervisningen. Du ska ut för att möta människorna som är berörda av de ämnena som du blir undervisad i. Att resa iväg på en gruppresa på ditt sommarlov, är både lärorikt och roligt, och där kommer vara en hel del sociala aktiviteter under resans gång och så klart möjligheten att utforska lite på egen hand.

Vem reser på en gruppresa utomlands på sommaren?

Sommarens gruppresor utomlands är för dig mellan 18–29 år. Åldersgruppen är ofta väldigt varierande, och du kan därför förvänta dig att möta andra unga i alla olika åldrar. Är du yngre, så arrangerar vi också en U18 gruppresa för dem som är under 18 år. 

Se sommarens gruppresor utomlands här:

Utforska Myanmar på vår sommar gruprpesa. Kom helt bakom om den fantastiska buddistiska kulturen med andra unga människor.
3 veckor
18-29 år
Många drömmer om att få uppleva det fascinerande afrikanska kontinent. Ta chansen, och besök Kenya på vår gruppresa under sommaren.
3 veckor
18-29
Kom på en gruppresa på sommarlovet till Palestina. Ett historiskt land omgivet av olivträd och politiska konflikter. Åk på iväg och få nya perspektiv.
2 veckor
18-29 år
Åk med på en resa som har fokus på flyktingsområdet. Vi reser med tåg igenom Europa och lär om migration och asylpolitik
3 veckor
18 - 29 år

Kontakta oss


Telefon: +45 77 310 022
Email: globalcontact@ms.dk 
Nödtelefon: (+45) 2989 7731

Privatlivspolitik

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.