Folkhögskola med tema om volontärarbete

Vår fyra veckor långa folkögskola i utlandet har temat "volontärarbete och kulturförståelse". Genom workshops, utflykter och projektarbete skapas en tät gemenskap bland likasinnade unga som brinner för att lära sig om kulturer, frivillighet, världen och volontärarbete. 

Vem reser du med?

Alla som reser för att volontärarbeta startar sin vistelse med dessa fyra veckor på folkhögskolan. Du kan självklart komma med, även om du väljer att inte arbeta som volontär efteråt - månaden är en perfekt start för din backpacking-resa, volontärarbete med en annan organisation eller en kortare resa med inspirerande sällskap. Du reser iväg med unga från de Nordiska länderna men huvudspråket för folkhögskolan är engelska. 

El Salvador är ett land i utveckling, med gästfri kultur och exotisk natur. Förbered dig till givande kulturmöten och gemenskap!
4 veckor
18 - 25 år
fra dkk
15.900,-
ekskl. fly
Res med till vår folkhögskola i Mellanöstern tillsammans med liksinnade unga. Ni lär er om regionen, historia, språket och den mångsidiga kulturen.
4 veckor
18 - 25 år
fra dkk
15.100,-
ekskl. fly
Drömmer du också om Afrika? Varför inte åka på folkhögskola mitt på savannen? Dela din upplevelse med andra unga och lär dig om volontärarbete och regionen.
4 veckor
18 - 25 år
fra dkk
15.600,-
ekskl. fly
I åratal har Myanmar varit slutet för utländska resenärer. Nu kan du åka på ett äventyr med nya vänner för att uppleva burmesernas kultur.
4 veckor
18 - 25 år
fra dkk
15.400,-
ekskl. fly
Åk till unika Sri Lanka tillsammans med andra unga och upplev den orörda naturen och den gästfria kulturen.
4 veckor
18-25
fra dkk
15.400,-
ekskl. fly

Kontakta oss


Telefon: +46 73 773 1005
Email: info@ globalcontact.se
Nödtelefon: (+45) 2989 7731

Få mera information

Vill du veta mera? Fyll i formuläret här, så kontaktar vi dig inom kort