Folkhögskola utomlands för äldre – Seniorfolkhögskola utomlands

Seniorfolkhögskola, folkhögskolan för äldre eller vuxna, seniorkurs, gruppresa – kära barn har många namn, och har hittar du Global Contacts folkhögskolevistelse för dig över 50 år.

På våra seniorfolkhögskolor utomlands där du dig en massa om de politiska, kulturella och religiösa förhållandena som gäller i just det land som du har rest till.

Vi sätter fokus på mötet med de lokala, och gemensamt för alla folkhögskolorna är att undervisningen innehåller en hel del utflykter och besök hos lokala organisationer. På så sätt möter och pratar vi med de människor som berörs av de ämnena, vi fokuserar på och du får härmed en mycket djupare inblick och nyanserad förståelse.

Folkhögskolevistelsen börjar med en gemensam introduktion hos Global Contact i Köpenhamn, innan ni reser iväg ihop till folkhögskolan. Få mer information om seniorfolkhögskolorna vid att klicka på en av länderna härunder, där du både hittar program, pris och avresedatum.

 

Se alla seniorfolkhögskolor utomlands här:

Upplev det natursköna Tanzania tät intill berget Mount Meru. Du möter nya människor, som delar dina intressen. Afrika är ett kontinent, du aldrig kommer glömma.
3 veckor
50+
Upplev en av världens mest omtalade konflikter inifrån, se Betlehem och Jerusalem, och få en unik inblick i palestiniernas vardag och kultur
2 veckor
50+
Åk på en resa med socialt engagemang. Upplev kulturen, möt lokala kämpar och njut det vackra landskap.
3 veckor
50+

Kontakta oss


Telefon: +46 73 773 1005
Email: info@globalcontact.se
Nödtelefon: (+45) 2989 7731

Privatlivspolitik