Nyheter och artiklar om våra vistelser ute i världen

Läs om nya projekt, följ volontärer genom intervjuer och berättelser, få inblick i gruppreselivet, og hitta inspiration till din egen resa!


1. aug 2018
Emelie var volontär i Zambia förra året. Kulturen och människorna som hon mötte gjorde stort intryck på henne att hon bara var tvungen att åka tillbaka. Läs om Emelies upplevelserna, då hon kom tillbaka till Zambia.
21. jun 2018
Laura har skrivit i Global Contacts gästbok om sina upplevelser som volontär i Palestina. Läs om hennes spännande upplevelser här.
18. jun 2018
Nanna har skrivit i vår gästbok om sin volontärvistelse i Peru och Ecuador. Hon berättar om allt från sitt bästa minna från vistelsen till goda råd till kommande volontärer.
18. jun 2018
Maria berättar här om sin volontärvistelse i Tanzania, där hon berättar om gruppresan, arbetet och sin favoritmat när hon var iväg.
28. mar 2018
Sarah lindvig har fått en helt speciell relation till sin kenyanska värdfamilj, och hon ska snart besöka dem igen för femte gången. Volontärvistelsen har lärt henne mycket, och hon kan inte vara borta från sin kenyanska mor, som hon har konstant kontakt m
22. mar 2018
Dorra, Emil och Line spenderade förra sommaren på en Work Camp. Läs mer om deras upplevelser på Work Camp och bli inspirerad till att se om du vill åka iväg på en Work Camp.
8. mar 2018
I juli 2017 hade Astrid och Andreas sin största sommarupplevelse på gruppresa i Myanmar. Här upplevde de hur folket på landet tar egna initiativ i egen hand på att fixa saknad på vatten och inflytande.
13. feb 2018
Frederik blev färdig med sin snickare- utbildning som 21-årig, men i stället för att börja på ett fulltidsjobb i Danmark, ville han mycket hellre förverkliga sin dröm, om att resa ut i världen och hjälpa andra.
14. dec 2017
Res ut som färdigutbildad sjuksköterska och använd dina kompetenser i världen som volontär

Kontakta oss


Telefon: +45 77310022
Email: info@globalcontact.se
Nödtelefon: (+45) 2989 7731

Privatlivspolitik

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.