Nyheter och artiklar om våra vistelser ute i världen

Läs om nya projekt, följ volontärer genom intervjuer och berättelser, få inblick i gruppreselivet, og hitta inspiration till din egen resa!


26. mar 2019
Signe åkte på Work Camp till Frankrike på sommaren 2018. Där var hon volontär på en jazzfestival. Här hade hon några fantastiska veckor – läs hennes rekommendation av lägret här
26. mar 2019
När Iben skulle bestämma sig för hur hennes sommar skulle se ut förra året, landade valet på en Work Camp i Polen. Läs hennes upplevelser, och åk eventuellt själv iväg på samma camp i år!
26. mar 2019
Emma valde en Work Camp i Tyskland, när hon förra året skulle planera sitt sommarlov. Och det har hon bestämt inte ångrat. Läs mer om hennes upplevelser på lägret i Tyskland. 
28. feb 2019
Vi får fler och fler hänvisningar från ungdomar under 18 år, som gärna vill ut och resa med oss. Läs om dina möjligheter här.
28. feb 2019
Lasse Momme Jessen har rest med oss som volontär till Bolivia i 3 månader. Han har skickat oss en beskrivning på en typisk dag kan se ut för en volontär. Läs med här.
1. aug 2018
Emelie var volontär i Zambia förra året. Kulturen och människorna som hon mötte gjorde stort intryck på henne att hon bara var tvungen att åka tillbaka. Läs om Emelies upplevelserna, då hon kom tillbaka till Zambia.
21. jun 2018
Laura har skrivit i Global Contacts gästbok om sina upplevelser som volontär i Palestina. Läs om hennes spännande upplevelser här.
18. jun 2018
Nanna har skrivit i vår gästbok om sin volontärvistelse i Peru och Ecuador. Hon berättar om allt från sitt bästa minna från vistelsen till goda råd till kommande volontärer.
18. jun 2018
Maria berättar här om sin volontärvistelse i Tanzania, där hon berättar om gruppresan, arbetet och sin favoritmat när hon var iväg.

Kontakta oss


Telefon: +45 77 310 022
Email: globalcontact@ms.dk 
Nödtelefon: (+45) 2989 7731

Privatlivspolitik

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.