Nyheter och artiklar om våra vistelser ute i världen

Läs om nya projekt, följ volontärer genom intervjuer och berättelser, få inblick i folkhögskolelivet, og hitta inspiration till din egen resa!


28. mar 2018
Sarah lindvig har fått en helt speciell relation till sin kenyanska värdfamilj, och hon ska snart besöka dem igen för femte gången. Volontärvistelsen har lärt henne mycket, och hon kan inte vara borta från sin kenyanska mor, som hon har konstant kontakt m
22. mar 2018
Dorra, Emil och Line spenderade förra sommaren på en Work Camp. Läs mer om deras upplevelser på Work Camp och bli inspirerad till att se om du vill åka iväg på en Work Camp.
8. mar 2018
I juli 2017 hade Astrid och Andreas sin största sommarupplevelse på sommarkurs i Myanmar. Här upplevde de hur folket på landet tar egna initiativ i egen hand på att fixa saknad på vatten och inflytande. Där blev såklart också tid till fotboll, gemensamsån
13. feb 2018
Frederik blev färdig med sin snickare- utbildning som 21-årig, men i stället för att börja på ett fulltidsjobb i Danmark, ville han mycket hellre förverkliga sin dröm, om att resa ut i världen och hjälpa andra.
14. dec 2017
Res ut som färdigutbildad sjuksköterska och använd dina kompetenser i världen som volontär
13. dec 2017
När du bokar dig på vår 50+ vistelse i Tanzania, kommer du bo på TCDC folkhögskolan i Arusha. Det är här, du vill få undervisning, precis som det är en restaurang, bar, träningsfaciliteter, tvättrum och mycket mera på själva folkhögskolan.
13. dec 2017
Sitter du som så många andra med huvudet i boken, har examenstress, men LÄNGTAR redan nu efter sommarlov?? Vi kan helt säkert märka att folk redan nu börjar tänka sommarlov planer, eftersom vi just nu mottar så många bokningar till våra sommarvistelser.
27. nov 2017
Det blir mer och mer populärt att kombinera den klassiska folkhögskolevistelsen med ett reseäventyr. Se översikten över alla våra folkhögskolor med resor här och bli klokare på om en folkhögskola ute i världen är något för dig.
12. sep 2017
få ett inblick vad det innebär att vara på folkhögskola av en tidigare deltagare

Kontakta oss


Telefon: +46 73 773 1005
Email: info@globalcontact.se
Nödtelefon: (+45) 2989 7731