Nyheter och artiklar om våra vistelser ute i världen

Läs om nya projekt, följ volontärer genom intervjuer och berättelser, få inblick i folkhögskolelivet, og hitta inspiration till din egen resa!


14. dec 2017
Res ut som färdigutbildad sjuksköterska och använd dina kompetenser i världen som volontär
13. dec 2017
När du bokar dig på vår 50+ vistelse i Tanzania, kommer du bo på TCDC folkhögskolan i Arusha. Det är här, du vill få undervisning, precis som det är en restaurang, bar, träningsfaciliteter, tvättrum och mycket mera på själva folkhögskolan.
13. dec 2017
Sitter du som så många andra med huvudet i boken, har examenstress, men LÄNGTAR redan nu efter sommarlov?? Vi kan helt säkert märka att folk redan nu börjar tänka sommarlov planer, eftersom vi just nu mottar så många bokningar till våra sommarvistelser.
27. nov 2017
Det blir mer och mer populärt att kombinera den klassiska folkhögskolevistelsen med ett reseäventyr. Se översikten över alla våra folkhögskolor med resor här och bli klokare på om en folkhögskola ute i världen är något för dig.
12. sep 2017
få ett inblick vad det innebär att vara på folkhögskola av en tidigare deltagare
4. sep 2017
Haitham Abdalla jobbar på sommarhögskolan i Jordanien. Över en osäker skype-anslutning berättar Haitham om varför hans jobb ger så mycket mening för honom, och vad deltagarna får av deras vistelse.
1. sep 2017
Johannes som har varit Global Contact volontär berättar varför du måste åka iväg!
31. aug 2017
Fyra volontärer i Malawi kommer här med några goda råd till dig som överväger att resa ut som volontär med Global Contact.
4. apr 2017
Kan jag få studiemedel för sin volontärvistelse? Ja, ifall du kombinerar resan med studier!

Kontakta oss


Telefon: +46 73 773 1005
Email: info@globalcontact.se
Nödtelefon: (+45) 2989 7731

Få mera information

Vill du veta mera? Fyll i formuläret här, så kontaktar vi dig inom kort